Kako izbrati krzno?

Krzno kombinirate s supergami in visokimi petami.

Krzno je material, ki omogoča raznovrstno uporabo, zato Krznarstvo Eber nudi široko izbiro izdelkov, primernih za vse starostne skupine in različne priložnosti, pa tudi nošnjo skozi celo leto.

Izdelke iz krzna lahko nosite tako na džins in superge kot na večerno obleko in visoke pete. Odlično se bodo znašli z vašim casualom stilom, pri športnih aktivnostih, v vsakdanji poslovni modi in v praznično obarvanih priložnostih, ko se morate pokazati v najboljši luči.

Odeje
Manjše za otroške vozičke in večje za na postelje in kavče.

Copatki
S krznom podloženi copatki za dojenčke.

Torbice
Dnevne in večerne kot dopolnitev tako elegantnemu kot bolj sproščenemu stilu.

Šali, ovratniki, štole
Različnih dolžin, barv in vrste krzna za kombiniranje z vrhnjimi in večernimi oblačili.

Brezrokavniki
Krajši in daljši so izvrsten modni dodatek, ki odlično greje. Nosite jih lahko tudi prek vrhnjih oblačil.

Pelerine
Modni kos, uporaben predvsem v pomladnem in jesenskem času.

Jakne
Krajše, daljše, športne, elegantne, trendovske … Ker jih izdelujemo iz različnih vrst krzna v več barvnih različicah, dolžinah in krojih, so vsestranske in odlično dopolnjujejo vašo garderobo vrhnjih oblačil. Še posebej jih priporočamo vsem aktivnim damam za športne aktivnosti in vožnjo v avtu.

Podložene jakne, dežni plašči, plašči
Krzno je lahko odlična podloga vrhnjim oblačilom, ki so narejena iz vodoodpornega tekstila. V Krznarstvu Eber nudimo tudi takšna, ki omogočajo obojestransko nošnjo.

Bunde
Za športni oziroma bolj casual stil so pri nas na voljo bunde iz krzna. Prodajamo tudi bunde, narejene iz vodoodpornega materiala in podložene s krznom.

Plašči
Ko ženske sanjajo o krznenem plašču, sanjajo o nercu. To je krzno, ki ne gre nikoli iz mode in ki se odlično ohranja skozi desetletja. Zaradi sodobnih tehnik obdelave so danes na voljo kakovostna in modna oblačila tudi iz drugih, cenejših vrst krzna, s čimer so krzneni izdelki postali dostopnejši in resnično primerni tako za različne življenjske in modne stile kot priložnosti.
Krznarstvo Eber izdeluje plašče različnih krojev, dolžin in barv iz širokega nabora krzna, s čimer zadovoljuje potrebe po različnih stilih in cenovnih razredih.

Kučme, naušniki, kape
Ko zabrije oster veter, so najboljša izbira pokrivala iz krzna.

Dodatki
Pri Krznarstvu Eber se zavedamo vpliva oblačil in materialov na okolje, zato poskušamo vse presežke, ki ostanejo pri izdelavi oblačil, uporabiti za drobne dodatke, kot so muf, obrobe, cofi, broške.
Obiščite nas v našem prodajnem salonu na Wolfovi 6 v Ljubljani ali nas pokličite na 01 42 15 700 ali 031 667 827 in se za svoj termin dogovorite še danes.

VIP Klub

Postanite naša VIP stranka.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obvestili vas bomo o posebnih ponudbah ter vam podarili kupon za 10% popust v naši trgovini!

* Z vnosom in klikom na gumb 'Pošlji mi kupon' se avtomatsko strinjate s pogoji o varovanju osebnih podatkov in politiko zasebnosti, ki jo v celoti lahko preberem tukaj.

Hvala, ne želim popusta.