Izdelava po meri

Pet korakov do vašega unikatnega in personaliziranega krzna.

Že dolgo sanjate o edinstvenem plašču, ustvarjenem le za vas in po vaši meri?
Potrebujete lahkotnejšo jakno, štolo vpadljive barve ali toplo kučmo?

Uresničite svoje sanje, za to je potrebnih le pet korakov.
  1. Pokličite Krznarstvo Eber na 01 42 15 700 ali 031 667 827 in se dogovorite za svoj termin.
  2. Pridite v našo prodajalno na Wolfovo 6 v Ljubljano, kjer si ogledate aktualno kolekcijo in naše materiale. Pogovorimo se o uporabnosti vašega krznenega oblačila ali modnega dodatka, kroju in barvi ter izberemo ustrezen material in vas izmerimo.
  3. Pripravimo predlog modela in predračun. Po potrditvi plačate akontacijo.
  4. Pomerite krzneno oblačilo ali modni dodatek, mi pa poskrbimo še za zadnje detajle.
  5. Popolnoma personalizirano in unikatno oblačilo ali modni dodatek plačate in odnesete domov in uživate v njegovi nošnji.
Krznarstvo Eber lahko na podlagi stoletnih izkušenj, ustrezno usposobljenega kadra, med katerim so tudi lastne šivilje, modelistke in oblikovalke, kakovostnih materialov in sledenja modnim smernicam izdela tudi najzahtevnejša oblačila in modne dodatke iz različnih vrst krzna. Svoje delo opravimo profesionalno s pozornostjo na najmanjši detajl in v skladu z žlahtno tradicijo ročnega dela in spoštovanja obrtniških veščin.

Bi radi sedeli na mehkem?

Po naročilu izdelujemo tudi krznena pregrinjala, blazine in preproge za vaš dom ter krznene prevleke za avtosedeže.
Za srečanje se lahko dogovorimo pri vas doma.
Obiščite nas v našem prodajnem salonu na Wolfovi 6 v Ljubljani ali nas pokličite na 01 42 15 700 ali 031 667 827 in se za svoj termin dogovorite še danes.

VIP Klub

Postanite naša VIP stranka.

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obvestili vas bomo o posebnih ponudbah ter vam podarili kupon za 10% popust v naši trgovini!

* Z vnosom in klikom na gumb 'Pošlji mi kupon' se avtomatsko strinjate s pogoji o varovanju osebnih podatkov in politiko zasebnosti, ki jo v celoti lahko preberem tukaj.

Hvala, ne želim popusta.